Vilken typ av hjälp behöver du?

Vi erbjuder flera olika typer av tjänster inom bygg. Detta inkluderar bland annat de nedan. Söker du efter en tjänst som inte står med nedan kan du höra av dig till oss direkt!

services_icon1

Ny- och tillbyggnader

Ett av de områden vi specialiserar oss inom är ny- och tillbyggnader. Oavsett om du behöver hjälp med en nybyggnation eller en tillbyggnad finns vi här för att hjälpa dig med det. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag! Vi tar gärna ansvaret som totalentreprenad vilket innebär att vi projektleder hela arbetet, från början till slut.

services_icon1

Renoveringar

Vi kan även hjälpa dig med olika typer av renoveringar, från badrumsrenoveringar till köksrenoveringar. Våra duktiga hantverkare kan få ditt hem eller din företagslokal att se ut som ny igen!

services_icon1.png

Målning

Vi finns också här för att förse dig med hjälp när det kommer till olika typer av måleri. Detta kan handla om allt från utvändig målning till invändig målning. Oavsett vilket kan du alltid förvänta dig bästa möjliga hjälp från oss och våra duktiga målare.

services_icon1

Rådgivning

Känner du att du vill reda ut dina frågetecken inför ett kommande byggprojekt? Kanske vill du veta mer om vilket material som passar sig bäst i köket, eller hur vi kan utforma en viss del av ditt hem? Då är även rådgivning något som vi finns här för att hjälpa dig med! Vi erbjuder konsultation åt samtliga kundgrupper.