Byggföretag snyggt badrum Stockholm

One Punch AB

Varmt välkommen till oss på One Punch AB! Vi är ett Stockholmsbaserat byggföretag som du kan vända dig till för flera olika typer av byggrelaterade tjänster. Med vår långa erfarenhet, våra skickliga hantverkare och våra goda branschkontakter är vi övertygade om att vi kan förverkliga dina byggplaner, hur de än ser ut.

För att säkerställa att det slutgiltiga resultatet överensstämmer med dina förväntningar är vi noggranna med att vara lyhörda inför dina önskemål och idéer. Innan vi kommer igång presenterar vi även en projektplan för dig så att du får dig en klar bild över vad som ska göras och hur lång tid det väntas ta. Oavsett om du är en privatperson som vill renovera badrummet eller en restaurangägare som vill göra om i lokalen ser vi fram emot att få ha dig som kund och åt att kunna förse dig med förstklassig service. Ta kontakt med oss direkt för att få din kostnadsfria offert!

Våra hantverkare

Samtliga hantverkare som arbetar hos oss på One Punch AB har varit verksamma inom branschen under många års tid. De har alla därför inte bara den utbildning och kunskap som krävs för att kunna ge dig bästa möjliga slutresultat, utan också den rätta erfarenheten. Vi är övertygade om att en blandning mellan teori och erfarenhet är obligatoriskt för att bli en bra hantverkare. Av den anledningen har alla hantverkare i vårt team utöver sin grundläggande utbildning även internutbildats hos oss för att få full koll på hur vi arbetar tillsammans för att skapa resultat av högsta kvalitet.

Byggföretag snickare Stockholm

Vi erbjuder förmånliga priser

Vi på One Punch AB är också ett byggföretag som erbjuder mycket förmånliga priser. Innebär detta att det arbete vi utför är sämre? Absolut inte! Oss får du nämligen både de bästa priserna och den bästa servicen hos. Detta hoppas vi ska bidra till att göra oss till ditt förstaval när du ska bygga om eller bygga nytt. Utöver våra effektiva arbetsmetoder är det även våra goda branschkontakter som är anledningen till att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vårt kontaktnät har lett till att vi kunnat sluta lukrativa avtal inom exempelvis inköp av material. Ta kontakt med oss idag för att få en gratis offert!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify