Ett pålitligt byggföretag

Ett byggföretag kan arbeta inom många olika typer av områden. Vi har ett brett tjänsteutbud och kan hjälpa dig med allt från nybyggnationer, till- och ombyggnader. Vi har under årens lopp haft många nöjda kunder och visar mer än gärna upp våra referenser. Oavsett vilken typ av byggprojekt du anlitar oss för kan du alltid lita på att vi är ett byggföretag som kommer att förse dig med förstklassig service.

Kollektivavtal och ansvarsförsäkring

Vi är det säkra valet när det kommer till att hitta ett pålitligt och kunnigt byggföretag i Stockholm. När det gäller stora byggprojekt är det extra viktigt att hitta en seriös byggfirma som du kan lita på i alla väder. Vi är certifierade enligt Byggbranschens kvalitetssystem, ansvarsförsäkrade, och arbetar enligt tydliga riktlinjer gällande arbetsmiljö, miljöfrågor samt kvalitetssäkring. Vi kan även visa upp goda referenser från ett stort antal nöjda kunder inom företags- och privatsektorn.

Vi arbetar i Stockholmsområdet

Vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Det innebär att vi åtar oss uppdrag från Sollentuna och Täby i norr, Järfälla, Jakobsberg och Ekerö i väster, Värmdö och skärgården i öster, samt Huddinge och Södertörn i söder och allt däremellan. Vi är en byggentreprenör i Stockholm med en bred verktygslåda. Oavsett om det rör sig om en mindre utbyggnad av ett kontor i Kista, renovering och ombyggnad av en restaurang eller ett kafé i Älvsjö, eller om det handlar om en totalentreprenad med nybyggnation i centrum kan du lita på att vi utför arbetet på bästa sätt. Vi känner till hela Stockholmsområdet mycket väl och vet vilka olika förutsättningar som gäller på olika platser. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster.