Byggföretag Stockholm

Ett pålitligt byggföretag

Ett byggföretag kan arbeta inom många olika typer av områden. Vi har ett brett tjänsteutbud och kan hjälpa dig med allt från nybyggnationer till om- och tillbyggnader. Vi har under årens lopp haft många nöjda kunder och visar mer än gärna upp våra referenser. Oavsett vilken typ av byggprojekt du anlitar oss för kan du alltid lita på att vi är ett byggföretag som kommer att förse dig med förstklassig service.

För att du som kund ska känna dig trygg i samband med att du anlitar oss kan vi visa upp både skriftliga referenser och bilder från tidigare projekt vi färdigställt. Detta innebär inte enbart att du får dig en uppfattning kring vår kompetens, det betyder också att du kan bli inspirerad och få nya idéer till ditt nästa projekt.

Vi har ansvarsförsäkring

Vi är det säkra valet när det kommer till att hitta ett pålitligt och kunnigt byggföretag i Stockholm. När det gäller stora byggprojekt är det extra viktigt att hitta en seriös byggfirma som du kan lita på i alla väder. Vi är certifierade, ansvarsförsäkrade, och arbetar enligt tydliga riktlinjer gällande arbetsmiljö, miljöfrågor samt kvalitetssäkring. Vi kan även visa upp goda referenser från ett stort antal nöjda kunder inom både företags- och privatsektorn.

Om du har några frågor eller funderingar kring ditt kommande projekt kan vi även bistå med en konsultation. Under konsultationen kan vi komma med förslag och idéer kring allt från val av material till utförande. Vi kan givetvis även räta ut de frågetecken du kan tänkas ha så att du är säker på att projektet blir precis som du vill ha det. Innan vi sätter igång går vi igenom projektplanen med dig så att du kan komma med eventuella invändningar. Hör av dig redan idag för att komma igång med ditt nästa projekt!

Byggföretag platsbyggd bokhylla Stockholm

Vi arbetar i Stockholmsområdet

Vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Det innebär att vi åtar oss uppdrag från Sollentuna och Täby i norr, Järfälla, Jakobsberg och Ekerö i väster, Värmdö och skärgården i öster, samt Huddinge och Södertörn i söder och allt däremellan.

Vi är en byggentreprenör i Stockholm som strävar efter att vara så flexibla det bara går. Oavsett om det rör sig om en mindre utbyggnad av ett kontor i Kista, renovering och ombyggnad av en restaurang eller ett kafé i Älvsjö, eller om det handlar om en totalrenovering av en lägenhet på Östermalm kan du lita på att vi utför arbetet på bästa sätt. Vi känner till hela Stockholmsområdet mycket väl och vet vilka olika förutsättningar som gäller på olika platser. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster. Vi förser alltid dig som kund med en gratis offert. Offerten är givetvis förutsättningslös och helt fri från dolda avgifter.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify