Våra tjänster

Oavsett vilken sorts byggtjänst ni behöver hjälp med så har ni kommit rätt. Vi kan utföra det mesta inom området bygg, byggledning och entreprenad och tar oss gärna an både de riktigt stora-, men även de lite mindre byggprojekten. Med vår stora kompetens kan vi garantera er som kunder en trygg och kvalitativ tjänst från första samtalet och avtalsskrivande till den avslutande sista besiktningen och kvalitetskontrollen. Nöjda kunder är alltid vårt största mål.

Ny-, om- och tillbyggnad

Vi bygger helt enkelt. När det är dags att göra om kontors- och företagslokaler kan ni lugnt lita på oss. Detta är vad vi gör bäst. Allt ifrån ombyggnationer, omfattande renoveringar och tillbyggnad av befintliga lokaler till nyproduktioner från grunden. Vi erbjuder både hel- eller delentreprenad av projekt. Vi kan branschens regler och riktlinjer. Med tydlig tidsplanering, lättförståelig ekonomisk redovisning och grundlig kontrakt skrivning ser vi till att projektet blir överskådligt och lätt att förstå för alla inblandade.

Samordning och byggledning

Behöver ni hjälp med att få ihop ett större byggprojekt? Vi har stor kompetens och lång erfarenhet av byggledning och samordning. Vi vet att det ofta sker oförutsedda saker vid en byggnation och att förutsättningarna snabbt kan ändras under ett pågående arbete. Vi är ett flexibelt byggföretag i Stockholm och lösningsorienterade men tummar inte på kvaliteten. Våra många pålitliga och välkända kontakter och stora samarbetspartners inom byggbranschen gör att vi tryggt kan säga att vi kan lösa det mesta. Tveka inte. Ni är varmt välkomna att höra av er för att få veta mer om våra tjänster.