Om oss

Företaget heter Solsa Bygg & Kakel AB och ligger i Nynäshamn. Vi är ett pålitligt byggföretag i Stockholm nära dig som bygger nytt, bygger om och renoverar med omsorg. I företaget har vi egen personalstyrka som utgör rivare, projektledare, byggare, målare, plattsättare, murare m.m.

Målning, plattsättning, flyttning av väggar och fönsterbyten är bara några av de saker vi kan göra för dig. Modern belysning är också mycket viktig för trivsel och stämning.

Personal som fixar det mesta

Vi har skicklig och erfaren personal, som arbetar kostnadseffektivt och som med glädje gör om hela ditt kontor eller hem, så att det passar er. Plattsättare, målare och byggare fixar allt du kan önska dig och har mångårig rutin av liknande jobb, stora som små, hos våra kunder. De är utbildade inom färglära och hjälper dig med att välja färger och material.

Vi tar ansvar för helheten

Om du så önskar, tar vi gärna ett helhetsansvar för hela projetet och samarbetar med t.ex. arkitekter för att få hemmet eller kontoret precis så som ni vill ha det. Våtrumsarbeten eller nytt kök är andra vanliga uppdrag som vi utför. Vi utför även husbyggen. Vi är snabba med att lämna kostnadsfria offerter, och när du kontaktar oss får du prisuppgift inom 24 timmar. Vår personal arbetar utan dröjsmål för att du ska få ett bra resultat så fort som möjligt. Kontakta oss direkt när det gäller ditt byggprojekt så hör vi av oss så snabbt som möjligt!