Ett pålitligt byggföretag

Ett byggföretag kan arbeta inom många typer av områden. Vi har ett brett tjänsteutbud men fokuserar i första hand på till- och ombyggnad av exempelvis kontor, affärslokaler och restauranger. Vi har många års erfarenhet av att arbeta med hyresgästanpassning och kan på begäran visa upp ett antal utförda referensarbeten. Det är helt upp till dig som kund om du vill anlita oss för totalentreprenad eller som samarbetspartner vid delad entreprenad. Du du läsa mer om skillnaderna mellan delad och totalentreprenad och vilka fördelar respektive nackdelar de båda samarbetsformerna har.

Kollektivavtal och ansvarsförsäkring

Vi är det säkra valet när det kommer till att hitta ett pålitligt och kunnigt byggföretag i Stockholm. När det gäller stora byggprojekt är det extra viktigt att hitta en seriös byggfirma som du kan lita på i alla väder. Vi är certifierade enligt Byggbranschens kvalitetssystem, ansvarsförsäkrade, och arbetar enligt tydliga riktlinjer gällande arbetsmiljö, miljöfrågor samt kvalitetssäkring. Vi kan även visa upp goda referenser från ett stort antal nöjda kunder inom företags- och privatsektorn.

byggföretag ritning arkitekt hjälm

Byggföretag med Stockholmsområdet som arbetsområde

Detta innebär att vi åtar oss uppdrag från Sollentuna och Täby i norr, Järfälla, Jakobsberg och Ekerö i väster, Värmdö och skärgården i öster samt Huddinge och Södertörn i söder och allt däremellan. Vi är en byggentreprenör i Stockholm med bred verktygslåda. Oavsett om det rör sig om en mindre utbyggnad av ett kontor i Kista, renovering och ombyggnad av restaurang eller café i Älvsjö eller om det handlar om en totalentreprenad med nybyggnation i city, kan du lita på att vi utför arbetet på bästa sätt. Vi känner till hela Stockholmsområdet mycket väl och vet vilka olika förutsättningar som gäller på olika platser.

Hör av dig till oss på mail eller på telefon så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt!